För fjortonde året i rad!


Den här vackra hästen heter Copiad och vann Elitloppet på Solvalla i Stockholm 2 år i sträck, 1994 o -95. Första året vann han ju en bejublad seger efter att han slagit världshästen Pine Chip som gallopera uppgivet på upploppet. Det såg jag i TV. Men året därpå var jag och en av mina kompisar Björn i Stockholm och såg loppet live på Solvalla. För mig var det första gången! Den gången vann Copiad bl.a. över Zoogin som spurtade bra och närmade sig starkt.
                            O naturligtvis skall jag åka till Stockholm i år ochså. Vara där i 4 dagar och en krydda är att gå på Elitloppet för fjortonde gången i rad. Den här gången med kompisen Lars som kommer med flyget från Skåne. För en annan blir det numera buss från Askersund till Hallsberg och sen X-2000 mot Stockholm. För Lars är det nog tolvte året i sträck. Och boendet på hotell Columbus på söder är för sjunde året i sträck. Boendet betalas med inspelade pengar under årets lopp. I år fick vi in mer än vi la ut på spelet, några hundralappar! Roligt o bra sätt att spara!
                                         Själv så har jag nu bestämt att satsa på en sak när jag spelar på lördagarna. Inga 50 kr på Harry o 50 kr på dubbeln o nått annat spel. Så nu tog jag mig i hand på att bara spela på V-75 o tippa själv. Ja fresten en liten dubbel för 20 kronor blir det om jag känner för det!. Harry får endast spelas om jag skulle köra fast! Så jag satte mig ner och hade tålamod att titta ordentligt på loppen. Börja redan i onsdags med detta. Inne på nätet läser man ju ochså.
                                       O kan ni tänka er! Jag fick in 3 sexor o då en massa femmor. 2220 spänn!
                              Sägas kan ochså att jag åkte i lopp sex där Luft Kolgini vann från åttonde spår! Den hade jag ingen tanke på. Så nu har jag tagit mig i hand på att inte hatta hit o dit med spelet utan ge detta koncept chance en längre tid. Tålamod var ordet. Och dessutom fick jag in 3000 kr på svågerns tips för några veckor sen. O på det är vi fem stycken med. Så det blev femdubbel glädje. På sommaren går det ju mer pengar så det här var inte dumt!
                          Jag för statistik i datan på mitt V-75 spel! Det kunde ju inte börjat bättre. O står jag bara fast vid min plan så kommer mer, det är jag säker på! Jag har sagt det innan, det brukar bli som jag föresatt mig. Jag kör mitt race!
                                Tyvärr är det ju så att det ibland behövs även pengar för att genomföra sina drömmar. Mina drömmar då?
Jag har det bra men drömmar ska vi ha. Örebro vill jag flytta till så småningom, det känns inombords  Längre boenden när jag åker utomlands, 1 månad i stöten och då främst i Israel o Slovenien! Men som sagt. Drömmar hör till vardagen och kan nog sättas på trivselnivåns och äventyrslystnadens konto! Bild stallanette.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0