Gammelgeten o hans vänner!


 Jo men visst! Vi får ju ha en bild på gammelgeten ock. Jag satte kameran på en sten och så fotografera jag mig själv. Men vadå! På blogg.se har väldigt många unga damer fina bilder på sig själv, välklädda o chicka. Så här har vi en välklädd svettig "goding" i sina bästa år! Undrar om jag kan konkurera med nån? Jag får ju säga att jag är ovanligt fräsch för att hålla ett högt tempo?! Ja, nu får det vara nog med "egotrippning"!

Precis när jag kom gående genom hembyggdsgården så lastades årets leasade getter av en bil!  Rätt många tittade på faktiskt. Såg inte ut o gå nån nöd på dom! Det var 2 vuxna getter o 2 killingar! O dom här killingarna var för näpna. Dom kommer att bli favoriter bland barnen! En var svart o en var vit!

Getterna har en väldigt fin plats att vara på med ett litet hus o ganska stor inhägnad med stenblock och klpphällar. Jag har sett getterna som varit här innan o dom var jäkliga på att klättra på stenarna. Ja, getterna tog snabbt utrymmet i besiktning och verkade anpassa sig fort. Tyvärr fick jag inte med den svarte killingen på bilden men man kan skymta den bakom dom andra! Getter är ju mycket roligare o titta på än får, mycket busigare. Förra året var det  får ochså men jag vet inte om det kommer några i år. Hönsen hade ochså anlänt!
                      Idag gick jag bl.a. o tänkte på Barcelonas utspelning av Real Madrid i går. Makalös uppvisning, bockar o bugar! Rena förnedringen! Real Madrids annars så kaxiga spelare såg alldeles förvirrade ut.....Jag håller på Barcelona i alla sammanhang o det här var roligt och sevärt. Jag tror inte Chelsea ska känna sig alltför säkra på tisdag i semifinal två i Champ. L
                 Idag pröva jag att gå fort o ännu fortatre upp för backarna. Det gick alla tiders! Tacka ... för det. I sånt väder o med sådana positiva tankar!

Kommentarer
Postat av: Fam ekblom i Viarp

Vilken tjusig farfar vi har! Puss o Kram

2009-05-04 @ 23:22:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0