På västfronten inget nytt, eller?


Tjaa, nytt o nytt . Det har regnat mycket så motion o styrketräning har varit inomhus. Allt går! O i går var jag ute o gick på efttermiddagen o då tog jag dessa foton. Att "tackla" vardagen är ju inget svårt när man får vara frisk men att göra roliga grejor förutom det säger jag ju inte nej till! Så på måndag skall jag gå ut o fotvandra iTiveden med min kompis Torsten. Tisdag blir det bussresa till Billingen med pensionärsföreningen. alltså besök i Västergötland. Torsdag går jag o EU-röstar på rådhuset( så har jag det gjort). Fredag åker jag till Stockholm för 4 dagar där jag träffar min kompis Lars som kommer dit  från Skåne. Vi kommer att bo på hotell Columbus på söder för sjunde året i sträck. O jag företar samma resa för, få se nu, jo trettonde året i sträck, Lars för tionde. På söndan( 31) blir det  Elitloppet på Solvalla. Det är kul att se på fin travsport men dom andra dagarna är minst lika värdefulla. Bara o promenera omkring på söder o krydda med öl på Medborgarplatsen o "tjafsa" med folk. Sen är jag ju född i Stockholm förståss!
                            Fotot ovan tog jag spontant. Jag viker ju av till höger. Men jag blev förtjust i motivet. Man ser inte slutet på nått vis!?


Sen kom jag ju ner till strandpromenaden så småningom. Här brukar vara massor med änder o ankorna förståss. I år är det glest med närvaron. Jag funderar på om det är dom här stenarna vid strandkanten som stör? Dom har lagts dit i vår för att skydda strandkanten från högt vatten bl.a..


Här har vi mer sten borta vid boulebanan, inte så långt från hamnen. Här finns det snokar. Någon har man sett ligga o sola på nån nedsjunken gammal brygga, men dom är "utrensade" Jag hoppas snokarna är kvar för dom här stenarna måste väl passa alldeles utmärkt för dom. Men frågan är om det inte blir svårare o se dom
                                  I dag har jag ochså suttit o satt ihop mitt  v-75 system inför morgondagen, Förra veckan blev det 4 rätt men då tog jag en Harry Boy. Hoppas det går bättre för Jan Boy. Om jag vann mycket pengar. Jo då skulle jag bo en månad i Israel o sen en månad i Slovenien!. Varför just dom länderna? Jo, det är känslan! I det förstnämda landet har jag varit innan. Och sen skulle jag dela ut pengar till mina barn-barn som är 7 st och i sommar blir 8. Jag kocentrerar mig starkt på att det skall bli som jag vill! Det brukar ge resultat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0