Vilka skall "vi" skylla på den här gången då?

Idag blev det rundan efter ett pars dagars cyklande o "lufsande" O det är konstigt det här med att gå ganska fort o regelbundet verkar vara bra för kroppens välbefinnande. Rundan gick inte så bra idag. Höften kändes besvärlig o under högra hälen kändes en hälsporre av o det är ju ingen höjdare. I detta trygghets -narkomanernas land skall ju allting vara som vanligt annars så går det runnt i huvudet på folk. Det är bara bita i, det finns inte vaccin mot allt. Det här landet är så till den milda grad vaccinerat mot allt så den minsta förändring blir ett aber istället för nytänkande vilket kan hämma o pacificera ett helt folk om jag nu skall överdriva en smula.
                                 Ja, efter dessa sunda tankar tänker jag på gårdagens Eurovisionsfestival. Norge vann, Island blev tvåa o Azebaijan blev trea. O Sverige kom på tjugoförsta plats. Nu kan "vi" ju i norden inte skylla på de östeuropeiska länderna längre att vi inte vinner utan vi är kanske inte så duktiga längre på att göra låtar som slår! För min del tycker jag ju Malena Erdman gjorde en bra insats men.... Det har ju varit med operasångerskor innan men dom har inte gjort nån succe. 
 Sen tycker jag att vi blir lite "storsvenska" emellanåt. 
                              För min del så kom många av mina favoriter långt upp! Albaniens låt tyckte jag om från början! Den kom väl mitt i nån stans. Turkiets var bra, Azerbaijans, Moldaviens, Armeniens, Rumäniens. på nått vis har de här länderna förenat moderna tongångar med sin egen folkmusik. Men ju mer jag hörde Islands låt desto bättre tyckte jag om den! O Norges, Jag vet inte vad jag skall säga! Den måste ju ha varit bra så mycket poäng som den fick, men jag tyckte Islands var bättre! 

                                  Bilderna visar getmamman på hembyggdsgården o ugglan vid strandpromenaden! Vilken inverkan getmamman har på mig vet jag inte men från ugglan får jag säkert mina kloka tankar!                                 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0