Då o nu!


I dag på min runda så snöa det så lätt. Men det kommer nog inte o bli så mycket mer för den här gången! Nederbörden skall övergå i regn. O det var inga problem o gå med walkmanskorna. Det är värre när det regnar. O sen när vintern kommer så har jag ju mina exellenta vinterkängor som jag fått av mina söner för en del år sen!

Så här såg det ut i början av november 2006. Jag och min gode vän Torsten var ute o fotvandra i Tivedenskogarna i detta fantastiska vinterväder som plötsligt dök upp. O det varade i 3 dar har jag för mig. Sen blev det inte så mycket vinter i fortsättningen. Men i början av det året, januari-mars var det en rejäl vinter här i Askersund. Vättern frös o det plogades upp vägar att gå på isen mellan holmarna o fastlandet.
                        Rundan, nema problema! Min yngste son Martin o hans familj flög i morse till Egypten. Skall tillbringa 14 dgr vid Röda havet. Fick precis SMS att de landat. Röda havet ja. 1988 var jag på andra sidan närmare bestämt i Eilat i Israel. Röda havet är ett fantastiskt vatten, klart o aldrig under 23 graders värme o med fantastiska fiskarter i olika färger. Vilken kontrast till mina bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0