En ny dag i Janus Adolfovic liv!


Jaa, minsann! Vad kan man inte hitta på. Namnet Adolf har jag ärvt från min farfar som tyvärr dog i början av året 1938. Jag föddes sen i juli. Det här är ett faithing face på mannen som aldrig ger sig och som har devisen" fötterna på jorden o armarna mot himlen"
                          Idag "for" jag ut på min runda. Apostlahästarna gick som trumpinnar och vädret var fint. Jag är ju ingen kändis direkt, skriver inte om sex o pornagrafi eller viker ut mig mm. Stolt är jag över mig själv o är tillfreds över mina val här i livet. Skryta o gnälla vill jag hellst inte göra, jag konstaterar o tycker o jantelagen skiter jag i!
                        Rundan ja! Gick bra som för det mesta! Träffa inga kändisar förutom den vita ankan o hans kompisar. Vad jag tänkte på är att den här veckan kan jag gå efter min målsättning, motion 5 dar o yoga 3 dar av dom. Onsdag skall jag på biblioteket o lördagen är som vanligt vikt för sport med bl.a. v75.

Sen kom jag hem då.O då dukar jag upp följande nyttigheter. Gröt med blåbär äpple o granatäpple, ett ägg, en apelsin "kramad" till juice, halvt glas ljummet vatten och en stor kopp grönt te! Det funkar bra för mig att äta denna frukost EFTER motionsrundan o yogan. När jag går ut tar jag en kopp kaffe och en bit banan. Efter denna "urladdning" känner jag mig fortsatt pigg! Sen tror jag utan att förhäva mig, att vill jag "kröka rygg"  o göra det som jag tror på så är mycket vunnet! 
                                 Nu skall jag göra nått som jag inte gjort på länge, lyssna på sportextra på P 4. I kväll blir det spansk fotboll och "vem är du" på Viasat history. Ett program om människor som söker efter sina rötter, dom som är oklara naturligtvis. Jag  säger nu så här! HEJA AIK! Hoppas att ni tar SMguldet!!!                
                         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0