Flygfärdig, sen länge!


Parakiten Kalla(döpt efter Charlotte) blir 2 år i april så flygfärdig är hon sen länge. Jag glömde o koppla in antiredeye så så här "ilsken" är hon inte. Men ibland hjälper faktiskt inte det här med antirödöga har jag märkt. Rödöga eller inte. Kalla är en bestämd dam med ett litet revir runt sig. Hon är dock ganska tam och morgongröten missar hon som sagt inte. vi äter på samma gång o skeden är hon inte rädd för. Hon har det bra Kalla. Hon sitter på en gren nära taket o tittar ner o observerar. Annars sitter hon mest på en gren som går ut från buren o tittar o putsar sig. Buren är hon nästan bara inne i när hon äter!
                   Det är skilnad på dom här parakiterna. För ett par år sen hade jag en annan hona med samma färg. Hon var så tam så jag fick knappt in henne i buren på kvällen. Hon ville alltid sitta på axeln eller under hakan där hon satt o kela. Det gjorde hon med alla.
                         Emellan dess hade jag en hane. Han var inte alls särskilt tam men sa sitt namn(Örnie) o vissla precis som när man (jag?) visslar på en snygg tjej! Exakt lika dant till mångas förtjusning! Det verkar som parakithonor inte härmar så mycket o är tystare! Konstigt när det gäller "fruntimmer"
                               Idag har jag "slappat" men nu skall jag snart gå o sätta på.... potatisen. Slappa o slappa, det gör jag ju för det mesta. Igår var det 83 sidvisningar o 39 besök här på bloggen. Det gläder mig. Jag är nu ochså på facebook. Där kör jag med "min" världsmusik på videos liksom flyguppvisningar! Och det från youtube som har "förbindelse" med facebook. Hur man hittar mig, titta på Jan Ekblo...m. Jag vet inte hur man hittar nån så egentligen? Jag har mest barn-barn o släkten som s.k. vänner men även andra!
                           I morn blir det långrunda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0