I dag tar vi ett kort från i går!


Det här är en vik från Vättern öster ut, ungefär. Bilden är från första skogsrundan under motionspasset. Askersund har verkligen en vacker och omväxlande natur om nu ingen förstått det efter alla foton.
                       Idag blev det en lång runda på 2 timmar men ingen yoga. Inte efter långrundor! Om rundan gick bra? Jajamänsan!
                       Nått särskilt i tankarna? Ja, jag blev ju glad över att AIK blev svenska mästare i fotboll och att Örebro blev 6 i tabellen! Bra gjort. Nått som jag är ganska irriterad över är det här med  med kabeltv bolagsbytet vilket gjort att Canal Digital( som jag valt till)  försvunnit. Alla skyller på alla från Akersundsbostäder via gamla bolaget Svedsat till det nya, Telia. Jag är så trött på att hålla på o ringa till dom. Ja, o på autogirot fortsätter dragandet från Canal Digital. Jag kommer att ringa till dom i morgon och säga att jag säger upp avtalet, men dom skall få höra saker! Det här innebär en 700 kr rätt i sjön utan bild från Canal +! Annars fungerar det bra med det nya kabeltv:N, Telia, ett par 3 nya kanaler! Om nån undrar så är det så att utbudet av 5 Canal digitalkanaler fanns med i Svedsats Kanalplan Askersund när jag flytta hit och kunde beställas separat på Canal + och naturligtvis kostade det. Ja, så här går det till i dom kretsarna. Ingen upplysning om att canal + försvann i och med kabeltvbytet!!!
                   För övrigt så är det bra trots min irritation! Skickat E-mail till min tyske kompis Cai i Frankenthal, det Frankenthal som inte ligger långt från Mannheim o ca 20-25 mil från Munchen. Sista gången vi träffades var för 8 år sen just i Frankenthal. Ett av mina barnbarn var med, Måns. Sen har jag fått bilder från mina kompisar Rolf o Ann-Marie  Bl.a. en på en groda, jag tyckte jag kände igen den trots att den åldrats men inte i fantasin o minnena förståss!                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0