Linslusen....


Ja, åtminstone för 2 dar. Upp tidigt idag. Ut vid 8-tiden, full fart. Inga sensationer på rundan! Tänkte på att på tisdag kommer 2 kompisar från Simrishamn på besök. Vi kallar oss för de 3 musketörerna. D,Artganan, ja vem är det egentligen. Honom har vi inte utsett! Ja, det får vi ta på mötet! Ja, kul skall det bli! Vi har umgåtts sen 80-talet. Vi får se om vi tar en tur till Örebro, min ögonsten. Kompisar o andra tycker om Örebro, runt slottet, stadsparken, Wadköping mm mm. Nya lägenheter skall det byggas åt ÖBO. 350 i år o 350 nästa år. Ja, bara bygg! Dom har nog hört att jag söker lägenhet så småningom. Hade sen ochså de privata börjat bygga lite. Men dom lägenheterna brukar ju bli dyrare, eller?
Apropå Örebro,  så hörde jag att i länet har älgstammen ökat ganska mycket ,särskilt i söder. Det var märkligt, vargen skulle ju ta så många har det sagts. Det kanske inte är så dumt att ha alla "tusentals" vargar ändå!?
I dag skall jag på styrelsemöte. Sen är det inte så många kvar innan jag avgår! V75 skall tittas på idag. Har några ideer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0