Vad har hänt i helgen då?


Jaa, jag har inte bloggat någonstans på mina 3 bloggar. Det kan faktiskt vara bra o hålla upp under helgerna. 5 dar i veckan räcker. Svågern fick in 600 kronor på "systertipset" så det blev till 2 "frirundor". Själv fick jag inte in nått på mina 50 kr Harry o 50 kr Jan. Vi tävlar liksom Harry o jag. Det står oavgjort kan man säga. Såg tennisen i lördagskväll då Söderling knappt förlora semifinalen i ATP-slutspelet. Nu går ju travet kl 18 men det såg jag ju ochså förståss. Skriver några julkort varje dag. Tänkte ett tag skicka övervägande i datan i stället men det är svårt att komma ifrån det med att skriva dom. Det blir att posta ca 25 st när den tiden kommer, alltifrån till Karlstad och slutligen Frankenthal.
             I går gick jag en kort runda i det tillfälligt fina vädret och gjorde mitt kroppsyoga program när jag kom hem. Då tog jag detta foto nere vid strandpromenaden. Man skulle kunna kalla bilden för "dimman lättar". Jag har för mig att den framske kompositören Debussy kallat ett verk för just detta! Kanske det var nån annan? Sen såg jag finalen mellan Davydenko o Del Porto i ATP-finalen. Davydenko vann helt rättvist men överraskande? Och sen dagens höjdpunkt, EL CLASICO mellan Barcelona o Real Madrid. Och där fick man se svensk fotbollshistorias skrivas. ZLATAN gjorde 1-0 för Barcelona efter att hoppat in i andra halvlek! Målet gjordes efter att Zlatan varit inne i 4 min och kundes ses av kanske upp mot en miljard tittare, viva Barcelona!!
             I dag gick jag en långrunda i regnet. I god fart o regnstället på. Nema probleme!  Det här med att skriva några julkort varje dag är inte dumt så nu skall jag gå ut o skriva några till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0