En man kan visst göra mer än en sak på samma gång!


I morse när jag gick ut var det -2 grader o sol. Frost naturligtvis. Rundan gick bra. Väldigt lite folk var ute o gick i det strålande vädret. Ja, en dam träffa jag som var ute o gick med stavar.

Ja, här är ett ställe som  jag brukar stanna på. Det är längst bort åt öster på strandpromenaden där badet ligger. Jag tror att Edö-området ligger vid kusten längst bort Idag kissade jag här o det var då jag kom underfund med att jag kunde göra mer än en sak åt gången. Jag kissa på samma gång som jag fotografera! De ni "feministfundamentalister"! Allvarligt talat så kan jag göra mer än en sak åt gången. Häromdan stod jag och pratade med en utomstående och tog ledningen i boule efter ett perfekt slag, o de på samma gång! Och när jag gör ryggövningar hemma så lyfter jag vänster arm på samma gång som höger ben! O de på samma gång som jag tittar in i väggen. O dessutom fantiserar jag över en massa grejer. Det är FYRA saker som jag gör på samma  gång!!! Så de så!

På hemvägen gjorde jag ett besök på Pingstkyrkan. En katolik i pingstkyrkan, allright Men det var inte fråga om några predikningar utan PRO skall i källaren börja på med något som heter Curling utan is. Fotot är taget från en reklambrochyr. Det här ser inte dumt ut! Alternativ till boule på vintern? I egenskap av SPF:are blev jag uppringd av eldsjälen i PRO som ordnat detta. Vi var alltså välkomna även vi i SPF!
                         Nu skall jag titta på morgondagens travlopp på v-75:an. Det blir roligt! Vad jag skall göra om jag vinner en massa pengar. På lotto är det ju uppe i en vinst på flera hundra miljoner, tror jag. Jag har inte sett att nån har tagit den?! Jo, vad jag gör. Köper en bostadsrätt i Örebros innerstad! Resten ger jag till mina 8 barn-barn, förutom några hundratusen som jag behåller själv. Jaa, jag delar ochså ut lite här o där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0