Iskalla regndroppar men full fart!


Jap, full fart blev det i, o lättare o lättare går det. För nu väger jag 82,6 kg på min våg! Det är alla tiders!
                          Vädret är ju inte alla tiders men det skiter jag i! O titta på solen, ni som  har svårt med mulet o grått. Solen finns alltid bakom molnen. I morgon e.m. lär den titta fram igen!
                            Nu i e.m. skall jag se på V-75 loppen, koka några potatisar o äta middag, spela lite världsmusik måhända. På tv har jag ingen aning om vad det är. I går slog jag på Viasat History igen o då visades potatisens betydelse för världen såsom födoämne och dess väg till Europa från Sydamerika. Faktum är att potatisen inte alls var så populär att äta till en börja med. Den användes mycket till prydnadsväxt! Innan i går såg jag Frölunda krossa Färjestad i elitserien i hockey! 6-1!
                              När det gäller världsmusik ja. Jag är ju mycket förtjust i den. Mycket av den musiken är ofta mitt emellan glädje o sorg. Vacker musik är ju ofta även en del mollbetonad. Exempelvis klezmermusik. Visste ni fresten att klezmermusiken har influerat jazzmusiken en hel del!
                             Nu börjar ju herrallsvenskan i fotboll igen. Det är ju spännande både i toppen o botten. Jag håller ju på Aik o Örebro. Örebro hoppas jag börjar vinna igen o jag hoppas Malmö vinner över IFK Göteborg på måndag, om inte annat för AIk:s skull.
                            Nere vid strandpromenaden hade alla av de hundratals gässen flygit i väg. Utom en enda! Kan det var den gåsen med skadad vinge som alltid dyker upp på hösten och som jag skrivit om innan. Det verkar som den håller till nån annan stans på våren o sommaren. Men det är ju inte säkert att det är den i år ochså. Jag vet var skadan sitter men den här var för långt ut! Bild  familyliving.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0