Statistiken talar o "klagar"!


                        Ja, vad säger jag om gårdagens viktiga match mellan Danmark o Sverige. Dels känns det lite ledsamt att inte Sverige blir med i Vm i Sydafrika. Visst det är fenomenalt o ha gått till Vm o Em så många år i rad! Men har Lagerbäck utvecklat landslaget? Det är frågan? Har landslaget kommit så mycket längre i sitt spel. Att gå vidare från gruppen i ett slutspel har ju gått men sen har det varit stopp! O laget -94 spelade mycket bättre fotboll, teknisk o snabb!
                     Jag ville att Lagerbäck (och Andersson) skulle sluta efter senaste EM ! Jag tyckte att då var det nog med deras "fotbollsfilosofi". Måltorka har det ju varit i en del säsonger förutom mot sådana lag som Malta o Lichtenstein. Zlatan utnyttjas ju inte som han ska. Han har ju alltid 3-4 man emot sig. Han ska nicka ,klacka, frälsa, skjuta mål , passa, springa sig fri. Han måste ha en annan omgivning där framme. Jag fattar inte att Lagerbäck har satsat på Henke i så många matcher. Henke har inte gjort mål på 8 matcher! Trams!
                                     Sen kommer ju alltid en massa bortförklaringar om stolpe ut och så vidare. Det köper jag inte. Laget hade ju  stolpe in både mot Ungern o Malta. Mål i sista sekunden mot Ungern, 3 istället för 1 poäng. I den skandalöst dåliga matchen mot Malta borta, fixade ett självmål 3 poäng.
                                 Här har vi fakta över VM-kvalet till dags dato!
   
                   Danmark 16-4
                   Portugal  13-5
                   Sverige     9-4 ! Med en sån målskilnad är man inte värd att ta sig till VM ! 0-0 matcher o hemmaförluster tar man sig inte till VM på!
                        Själv skakade jag av mig den värsta besvikelsen på dagens motionsrunda. Och Lagerbäck skall ha credit för de uppnådda resutaten men inte den här gången. Och han har en genomskådbar taktik. Danskarna genomskådade den igår. Crossbollarna till Bendtner som överraskade att gå på kanten. "Belastningen" på högerkanten och sökandet efter skottläge utanför vårat straffområde. Inte var Sverige bättre än Danmark! Första halvlek vann dom ju klart på poäng! Vår enda chans att hamna på andra plats nu om vi slår Albanien är att Malta tar poäng borta mot Portugal! Det gör dom nog inte men...? Nää!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0