Surt sa räven om rönnbären!


Det ordspråket tänker man nästan automatiskt på när man ser rönnbär! O det gjorde jag när jag fick syn på den här klasen när jag min motionsrunda som vanligt. Vill gärna försöka ta bilder som blir spontana nu på rundorna. En del har ju varit spontana innan. Ja, nu tar vi bort ordet spontant, annars blir det ju inte spontant?!
                              Jag har ju märkt att rubrikerna spelar roll för hur många som går in o tittar på bloggen. Den dagen som folk besökt bloggen mest var rubriken "Det är krut i gubben, även idag!" Då var det 45 unika besökare o 51 sidvisningar. "Bottennappet" har väl varit 5-6 besökare men det är länge sen. En sak kan jag med bestämdhet säga. Hade jag rubriker med smaskiga sexgrejor o ord så hade jag fått många fler besökare. I expressen där jag ochså har blogg så läses "sexbloggarna" av många, många fler än oss med andra kategorier. Men i den "musfällan" går jag inte
 
Jag kom hem i dag ochså och här är de sista av "mina" kroppsyoga" övningar. Idag körde jag alla från början till slut. Det går utmärkt men det är jobbigt! Det verkar som om övningarna gör mig ännu starkare o "fräschare"! Jag kör dom "bara" 3 dar i veckan. Måndag o torsdag endast motion, tisdagar o lördagar "ledigt" lördagarna är härliga på ett annat vis! Då sportar jag i fåtöljen med V-75, fotboll, ishockey som huvudmeny. Äter en chokladkaka o libanesiskt bröd där jag rullar i olika saker såsom ost, leverpastej o annat gott. Sen tar jag mig en jäkel eller 2 av svågern Erlands hemgjorda , ganska starka vin. Det är fråga om snapsglas annat hade det ju inte räckt långt. Hoppas jag får mer om några månader om han har nått över?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0