Underställ o regnkläder på, framåt marsch!


Ja, vad tänker man inte på när man blir "varm i kläderna". Rundan idag började som ni förstår i ösregn o kyla. Bara 4 grader ute, blött o jäkligt. Men det är ingen förevändning för att "kröka rygg" som jag uttrycker det!
Jaa, Gina Lollorigida, ja!  När jag började gå på bio i Luleå som jag bodde i på 50-talet, så blev jag väldigt förälskad i denna kvinna. Det var ju många vackra filmstjärnor på den tiden förutom Gina! Sophia Loren, Janet Leigh, Brigitte Bardot(lite senare väl?), Lana Turner,  ja, det var väldigt många som var väldigt vackra. Marilyn Monroe tyckte jag inte var vacker faktiskt! Men av alla dessa hade som sagt ingen chans motför Gina Lollobrigida. Jag glömmer aldrig när Gerhard Philippe stod framför henne och med ett landskap i bakgrunden med kullar. Men Gerhard tiita inte just på dom kullarna, o det gjorde inte jag heller, när han utbrast, vilka vackra kullar jag ser i omgivningen! Ja, nånting sånt. Det här har jag skrivit om förr i något sammanhang, men jag glömmer det alldrig!
Gina Lollobrigida är nu säkert 75 år, ett par år äldre än mig, men hon är för mig fortfarande en symbol för allt vackert! Och kanske för några andra damer som man kännt mera så att säga!
Det är sånt här man tar med sig på "hemmet" nån gång o som finns "i den inre resan"
En resa blir det om några månader till det åttonde barn-barnets dop. Vilken "resa" är inte det att tänka på alla barn-barnen. Har man nått o klaga på, nä inte ett skit! jo, Talibanerna o liknande förståss, men det gör jag så gärna liksom jag...... det tar vi nån annanstans

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0