Det är krut i gubben, även idag!


Rundan gick bra idag, inget o klaga på! Vet förutsättningarna! I Stadsparken mötte jag en skolklass som var ute  o gick och sprang med lärarn i spetsen. Eleverna var väl ungefär i 11-års åldern. Äntligen tror jag att skolmyndigheterna förstår att rörelse o motion gör att man orkar med skolarbetet bättre, nått som har varit eftersatt de senaste åren! Ja, minst hela 2000-talet!
                      Jag letar upp lite gamla kort i arkiverade bilder. Det här kortet av undertecknad är taget för  ungefär 3 år sen och då i bloggens "födelse" Det är Stefan på datorbutiken i Askersund som tog det med min då nyinköpta kamera! Det är en viss symbolik i bilden. Jag har lite svårt för att hålla mig för skratt men så här skulle jag kunna ställa mig i dag ochså.  "Jag kör mitt eget race", bara så ni vet! Jag kör en inre och en yttre resa mot mitt slutmål! Det här med en inre resa är inte något som jag bara kommit på. Att människan följer o "kör" en inre resa är vetenskapligt bevisat enl. program jag såg på svt för några veckor sen. Resan har i sin grund uppväxt, rötter o händelser där de poitiva mest blir kvar i ens inre. Detta blir då riktlinjer tiil hur man gör sin inre resa o tar beslut för framtiden och i nuet. Att se detta tv-program var väldigt intressant o stärkte mig i min åsikt om livets förnöjsamma resa där nuet, rötterna, klanen, kompisar o annat blandas i en "salig röra" som ger en en framtidstro. Att barndomen spelar roll förstår jag eftersom jag har slutmålet ? örebro i sikte. Min längtan till Örebro går inte att stoppa.
                     Annars är det mera som jag "förutsett" som slagit in. Det gäller det tyska valet!
              Ikväll spelar ÖSK mot GAIS borta, det blir en svår nöt att knäcka för ÖSK. Jag håller o Rolf A håller tummarna bl.a. En viktig match till är den mellan AIK o Djurgården. Aik i toppen, Djurgården i botten
Det är en högriskmatch. Skall se den på Canal +!                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0