Härlig motion, härligt väder o härliga tankar!


Här har vi då en karta över statsparken o angränsande område. Hembyggdsgården ligger  längst ner på bilden och tillhör alltså inte naturreservatet. Det är här jag går bl.a minst 4 dar i veckan
                 Det var det här med härligt. Att tycka att livet för det mesta är härligt har både med intryck,  känsla och lärdom tycker jag. Det går faktiskt att lära sig att tänka positivt. Bara det att ha förmånen att blivit född är väl skäl nog. O är det verkligen "spännande" att leva i en "övertrygg" eller perfekt värld! O sen tror jag att vi måste inse att alla inte kan ha det lika bra, varken inombords eller fysiskt. Livsnjutarna skall inte ta det på sig! Förlåt Jante
Egentligen skulle jag inte be Jante om förlåtelse! Jag skulle gärna kunna ge honom en "käftsmäll"
          Vad jag tänker på när jag går min runda! Sport, djur, musik, politik, datan, Gina Lollobrigida(symboliskt), Örebro, Gällersta, Björneborg, de olika rötterna mm,mm! Givetvis tänker jag på barn-barnen, deras familjer, andra anhöriga o kompisar. Men det tycker jag är så självklart att det säger sig självt. Överhuvudtaget "fantiserar" jag om det mesta i "vänliga" ordalag. Dock icke talibaner och dess gelikar, islamistiska fundamentalister bl.a. Sen har jag sen länge satt ner foten när det gäller politisk "tillhörighet" o det är jag glad för!

Dass var dass som tysken säger. Nu tittar vi på en bild från hembyggdsgården. Nu är alla djuren borta för denna säsongen verkar det som. Framtiden är inget fel att tänka på även i min ålder. Det är spännande! En bild jag får när jag går här är hur fint här var även i vintras när det var ganska gott om snö här. Hoppas det blir en sån vinter i år ochså!

 Nere vid stranpromenaden ser man oftare o oftare kanadagäss som slår sig ner. Dom som vi vet ju om att det skall bli höst o kallare. Jag skall titta efter i fågelboken om hur det är med övervintringen. Ett ögonblick. Jo, övervintrare o flyttfågel( Danmark, Tyskland) står det!

Så här såg det fortfarande ut i hamnen. Ganska mycket folk på chokladmässan o musik från tälten. Blev det nån choklad för min del.? Nä, jag köpte ett kexchoklad på Netto i fredags! Det får räcka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0