Sur som ättika!


Jag kör på med mitt race som jag uttrycker det. Så här grönt var det på hembyggdsgården idag. Det är enbart på björkarna som man kan se lite gul nyans. September är det ju! September är ju ofta en fin månad liksom oktober tycker jag. Men november, nja det är ingen höjdare vädermässigt sett. Det är väl långt? till vintern ännu men jag hoppas på en rejäl sådan. Frisk o härlig!

Nere vid hamnen kom denna segelbåt glidande. Motorn hördes knappt. När jag börja rundan var det ca 13 grader o disigt. Men nu när jag tittar ut så försöker solen göra sig gällande bland molnen. Ljusnat har det. Längre upp ovanför bron vid norra båtplatsen på grusvägen hem träffade jag en av mina SPF-kompisar, Örjan. Vi pratade lite om allt möjligt. Sen tog det väl en kvart sen var jag hemma!

När jag kom hem möttes jag av denna sura parakit. Kalla, som hon heter, måste ha vaknat på fel sida idag. Ibland kan det hända att hon blir sur. Fåglar är ju väldigt observanta. Det kan vara nått som har ändrat sig på platsen, en bagatell bara. Har jag nått plagg på mig som hon inte sett. Ja, det är inte populärt. Kul är det att studera dom iallafall. O roligt sällskap är det!

Nån som inte är sur här iallafall är mitt barn-barn Viktor. Han är bror till Moa och dom är tvillingar. Viktor är en fena på att spela gitarr och tennis. Även fotboll  är populärt. Och liksom sin far håller han på Liverpool o Malmö FF i denna sport! Nu har jag 2 barn-barn kvar att presentera och det är dom yngsta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0