Det var tur jag gick fort!


                    Men det hjälpte knappt för det var väldigt vasst i vinden. Påminde litet om de isande vindar som ibland drabbar Österlen på vårarna. Men solen lyste som synes iallafall!
                    Här har jag hunnit till hembyggdsgården. Rakt fram är en av de 2 scenerna på gården. Används ibland på sommaren och kanske som mest under Tradjazzfestivalen i juni och då på söndan. Serveringen Klockargården har bytt ägare o öppnar omkring den 15/5. Öppet som vanligt när lunchbyffen serveras och naturligtvis kaffe o kakor längre tid. Det lär ochså bli uppträde på ovanvåningen nån kväll eller kvällar i veckan för de nya ägarna var visst musiker, hörde jag! Klockargården ligger en liten bit till höger!
                     Djurgården slog ju HV i sudden igår och kvittera till 2-2. Ikväll är det dags igen i Jönköping och chansen att det blir 7 matcher är inte liten! Spännande!!!
                     Idag har jag veckohandlat igen, tiden går fort! Skall börja titta på helgens V75:a. Lite mer strukturerat än vad jag brukar göra. Det har gått ovanligt dåligt i vår och i vintras, jag behöver lite extra money inför sommaren!! Håll tummarna!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0