Ja, hur blev helgen?


             Vi tar det här först! Motionen i fint vårväder efter en natt där det varit frost! Nu är rundan i statsparken inga problem p.g.a. is o snö på underlaget. Men fortfarande finns problemet kvar på den rundan som jag går innan som börjar vid idrottsplatsen. På hembyggdsgården träffa jag några "gubbar" som jag känner. Innan jag "höll hov" med dessa gentlemän träffa jag en man som ochså är gåendes mycket. Vi kom överens om att vi "alldrig ger oss" i denna fantastiska förutsättning att befrämja hälsan!!
                       Nere vid stranden fanns, förutom en del kajor, kråkor, fiskmåsar o skrttmåsar mm, dessa 2 änder som knytit hymens band? Dom hade egen svimmingpool bestående av en damm som bildats vid sidan av promenadvägen. Snösmältning! Dom var inte ett dugg rädda, och när jag "quacka" som hälsning så såg dom enbart intresserade ut. Även honan som dock vände ändan till när jag tog fotot!
                           Helgen ja! Vilken helg sportsligt sätt. Redan innan hade ju Djurgården kvalificerat sig till final i slutspelet i hockey. Och vilket som är bra för hockeyn i S-holm o Sverige var att AIK igår kvalificerade sig till elitserien. Nu är det bara MIF och Leksand som borde vara där. Hoppas dom går upp nästa år i en serie som utökas då med 2 lag o inga åker ut!! Så skulle jag vilja ha det! Sen kan nuvarande system börja om som vanligt med även 2 lag mer i allsvenskan!!
                          Jaa, sen "klädde" Barcelona av Real Madrid i El Clasico. Vann med 2-0 ! Dom jämför Ronaldo med Messi ! För mig råder det ingen tvekan! Messi är som person och fotbollsspelare på en helt annan nivå. Ronaldo sprang omkring som en vilsen höna o bara skaka på huvudet. Och Barcelonas Piquet var han oförmögen  att springa ifrån på en långlöpning. Barcelona har i princip bara värvat Zlatan i år och sålde Eto till Inter. Real Madrid har inte samma ungdomsutbildning som Barcelona utan försöker värva ihop ett lag med "divor", tycker jag
                       Något som inte går bra är V75 tipset vare sig mitt eget eller annat. Behöver ha in "cash" nu när jag snart skall till S-holm. Förra året kom det in några vinster några månader innan innan så hoppet lever!!
                        Nu skall jag ut och städa på balkongen! Det passar bra i det fina vädret!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0