Tur att vi bor i Sverige, "gnällspikar"!


                Det är inte ankorna jag menar med "gottegrisen" ankhanen i mitten. Jag har inte kommit på ännu vilken av fruarna han "favoriserar"? Dom verkar inte särskilt gnälliga ty dom vet att det finns ankor i andra länder som har det betydligt sämre än de har, kvackar dom!!  Ankdammen har ju moderniserats sen förra året och lägenheter har dom. Semesterö ochså som synes. Mat för dagen o egen playa!
              Jag hörde precis på radion att situationen är svår för grekerna. Det är ju inget nytt! Inte heller att Spanien har 20 procents arbetslöshet o dåliga finanser liksom Portugal. England verkar ochså ha problem. Ofta verkar det vara för stor offentlig sektor som är problemet. Grekland är ju ett exempel på detta. Ibland verkar det som om trygghet blivit synonymt med att andra tar hand om dig?!
             Annat exempel askmolnet och vinter. Va, kan det drabba Sverige!!! Konstigt!!!!? Island ja, tänk om vi hade haft deras problem med ekonomin och vulkaner? Ibland skulle jag vilja bo i ett annat land där individens egen fömåga att kämpa o ta eget ansvar var en positiv drivkraft o där det inte ytterligheter ställdes mot varann såsom grupperna "fattiga o rika". Jag skulle tro att dom grupperna går alldrig att komma ifrån och att dom är i minoritet i samhället. Att ständigt sätta dessa grupper mot varandra o predika arbete åt alla, välfärd åt alla o makt till folket är en lika stor utopi som att jag skulle motionera på månen imorgon. Och jag vill inte ta upp dom länderna där detta gick i "uppfyllelse". För nitti % av dom länderna finns inte längre och dom som finns kvar är bland de fattigaste i världen!!
           Rundan idag snabb! Städar o pysslar! Titta på V75:n som går i Örebro i morgon, direkt i TV. Ikväll Frost o Daglish på tv 9, spännande deckare! Kommer absolut inte att gå i något tåg i morgon där devisen och Marxismens tankar,  arbete och välfärd åt alla, makt åt folket upprepas i ett ständigt 150-årigt mantra. Inte med det facit jag har av socialismen på senare år och kommunismen i alla tider!! Absolut inte!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0