Cyklat på högra o östra sidan av vägen!


               Ja, åt vilket håll har jag då cyklat? Det här bilvraket har jag sett länge på mina "irrfärder". Jag har för mig att det innan ,förra året, stod med fronten mot vägen.  Nu står vraket längs med. O motorn är utplockad verkar det som?! Hur som hellst har vraket stått här länge och ingen tycks bry sig om att frakta bort det! Får föremål o bilvrak stå hur länge som hellst i naturen o rosta. Är det ingen som har ansvar av kommunen, vägverket eller jordägaren?

               Det här är ganska typiskt för utseendet längs vägen. grönt o fint. Jag hamna ju i Snavlunda idag, längre upp längs vägen. Och idag "lyfte " jag bort en död fiskmås från vägkanten. Och den låg exakt där snoken låg för nån vecka? sen. Här blev det ju inte fråga om "den enes död den andres bröd". Vi kan väl prata om 2 påkörda förlorare! På vägen hem tittade jag efter svamp där jag hittat innan. Jag tittade inte överallt men jag hittade ingen matsvamp.
              I kväll tänker jag se på fridrott på tv och i morgon skall jag testa h. hälsena genom att gå en långsam promenad ett stycke på Tjälvesta naturreservat. Prioritering. Titta efter ormar. Men det brukar ju vara en lyckträff om man ser nån så skygga som dom är och svåra att se! Och snabba i det gröna och i vattnet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0