Helt rätt Peter!


                   Visst var det en snok som jag hittade död vid vägkanten. De vita fläckarna på huvudet var lösningen! Efter vad jag läst skulle det vara x-tra svårt o skilja en svart huggorm och en snok. Beroende på likheten i färgen då? Hur som hellst så är alla tre arterna numera fridlysta, alltså även huggormen!!
                Idag har jag varit o filmat utsikten från strandpromenaden i stan. Det blåste och det hörs på inspelningen. Jag får vara nöjd med min lilla kamera som ju inte är en "riktig" filmkamera. Nu har jag gjort 14 clip på JAN farfar på youtube och alla är sedda av nån. Leder gör inslaget från Garpa gruva som setts av över 150. Det är jag nöjd med. Minst sett är katten och fjärilen. En person har sett det! Stackars fjäril!!!
                Nu kommer ju helgen. Med engelsk premier-liege fotboll. Eftersom jag nu har 4 sportkanaler via telia i mitt nya bredbandspaket så blev det bingo. Alla matcher skall visas och redan på söndag spelar Liverpool mot Arsenal.  Arsenal är ju mitt favoritlag sen jag såg dom i London i slutet av 80-talet på Highbury. Men Liverpool håller jag före både Chelsea och Man United!!!
                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0