Motvind och medvind...


              Eller upp o ner här i livet. Det har vi ju naturligtvis alla haft. Sen är det fråga om att begränsa detta område  och lära sig tackla det. Dock är jag hellre lite euforisk och "halvmanisk" än "neddeppad". Och har man koll på sin personlighet så lär man sig, enligt min mening, att tackla "avarterna" ju äldre man blir. Och då räcker det med att vara nöjd och förnöjsam och att ha framtidstro dag för dag. O inte krångla till det för sig och leva efter omständigheterna. Jag själv har alldrig haft tålamod när det gäller vissa saker, särskillt det tekniska o praktiska. Allt skall vara klart på minuten!  Jag vet en gång när jag köpte en ny mobil och inte fick rätt med den. Håret stod på ända av furiositet och jag förbannade allt o alla. Till slut ringde jag en av mina söner som frågade, har du tittat i instruktionsboken? Nä, fick jag ju erkänna! Inte ens det hade jag tålamod med!!!
              Motvind och medvind rent "praktiskt". Ja, idag hade jag motvind mot Snavlunda. Och det går mer uppför det hållet. Bra för konditionen. Hemmåt gick det med en väldig fart. Och den döda snoken låg fortfarande vid vägkanten allra längst ner på bilden. Och nedför bar det av hemmåt i medvind!!!
                       Matchen igår mellan Liverpool o Arsenal var spännande men märklig. När man trodde Arsenal skulle ta ännu mer över i andra halvlek över ett decimerat Liverpool, blev det tvärsom. 1-1 blev väl rättvist trots allt. Och i kväll skall jag se Man United mot Newcastle. Jag håller på Newcastle! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0