Som en kalv på grönbete men....


                  Jaa, Örebrobesöket var som vanligt toppen o mitt värdfolk, Rolf o Ann-Marie som vanligt alla tiders! Och grillat åt vi hos den andre "lekkamraten" Sven-Arne och hans fru Margareta på söndag kväll. Det var 5 året i rad som detta besök i Örebros närhet företogs. Och fotboll på Berhn Arena såg jag antagligen ochså för 5 gången. Fotot togs strax innan matchen mellan ÖSK och MFF i herrallsvenskan företogs i lördags. Malmö vann rättvist med 3-0 ioch Örebro kom av sig efter 2 snabba mål av Malmö inom de första 16 minuterna. Men lagen ligger kvar på andra och tredje plats. Avståndet växte dock mellan lagen. Matchens kvalitet så där och MFF styrde skeendet efter de snabba målen!
                  Under matchen var det lugnt men det var otroligt tråkigt det som hände på Stortorget innan matchen där s.k. "fotbollssupporters" drabbade samman och höll på att skrämma livet av bl.a. en mamma och hennes 2-åriga flicka som fick fly i full panik!! Det hela filmades och vittnen finns väl men "idioterna" var maskerade till del. 25 poliser var ditsatta men tydligen hjälpte det inte. Nu tycker jag att Malmö-och Örebropolisen skall göra allt för att få fatt i en del skyldiga. Så här kan det ju inte gå till men varken MFF eller ÖSK kan ju lastas för vad som händer utanför arenan. Men klubbarna borde stänga av dom från inträde som avslöjas!!
                Ja, besök på Vinön i Hjälmaren hann vi ochså med på måndagen!!

          I Örebro så gick jag o Rolf ut ett par rundor i helgen och jag testade hälen som höll bra. Även på Vinön gick vi 2 kilometer ungefär. Jaa, och då bar det då iväg i full fart på min runda som jag inte gått i Askersund på ca 1 månad. Gick alldeles utmärkt tills jag kom till hembyggdsgården. Då höll hälen inte längre och via strandpromenaden och kyrkogården haltade jag mig hem. Men nu kör jag mitt koncept som jag tänkt mig men jag byter återigen gående mot cykling vilket ju fungerat innan. So Snavlunda, here i come!!  Det gäller att inte "vika ner" sig här i livet.
                 O i helgen börjar engelska ligan på de sportkanaler som jag har efter reducering av konceptet. Och i kväll går träningsmatchen mellan Sverige o Skottland på kanal som finns på bostadsbolagets kabelnät. Inga ledsamheter här inte. Och miss Marple får vila upp sig om det programmet fortfarande går! Dass var alles für heute!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0