Vilken fotboll, ÖSK


Jaa, Örebro Sports utskåpning av serieledarna Helsingborg i herrallsvenskan. Det är bäst att skriva herrallsvenskan annars får jag väl "feministfundamentalisterna" på mig! Vi som är sportintresserade vet att damlaget i Örebro som ochså är i allsvenskan heter KIF Örebro och vi som är "sportfantaster" vet att Helsingborg har inget lag i damallsvenskan.
Det bästa var ju att matchen gick i TV så att jag satt o njöt i fulla drag o visste att mina Örebrokompisar med Rolf i spetsen såg matchen på Berhn Arena. Och Rolf var fullständigt enig med mig i superlativerna. Bollinnehavet var i första halvlek 70-30 till Örebro. Och nu gick ju Malmö om Helsingborg i tabellen vilket inte var förvånande för mig som sett Malmö slå ÖSK på Berhn Arena i början av augusti.
Idag har jag tagit blodprover hos min doktor (privatläkare). Knappt man vågar prata om det i dessa tider, en del skulle nog anse mig som "suspekt" som går till privatläkare. Och det kostar inte mer att gå till privatläkare. Dom är anslutna till försäkringssystemen. Varför jag tog prover? Jo jag behöver nya recept på mina mediciner för kolestorol och understimulerad sköldkörtel(inget nytt !) Motion, sportar, håller mig ochså frisk och naturligtvis har jag varit på min runda idag. Ja, få se om proverna är lika bra som förra året då jag skall gå till doktorn den 15.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0