Det är tur att man inte bara njuter av det !


              Ja,av att sitta i fåtöljen o ha njuthelg. För att sen gå ut på en hård motionsrunda med strålande väder o vackra vyer är ju även det njutfyllt. Det ena ger liksom det andra på nått vis !
                 Jag börjar redan bli lite "uppdragen" av kvällens stormatch i fotboll ! När ni ser enblemet förstår ju ni sportintresserade att det rör sig om matchen Manchester United- Arsenal som börjar kl 21. Arsenal är mina favoriter sen jag såg dom på Highburry för drygt 20 år sen. Då spelade dom mot Queens Park och jag kommer ihåg att bl.a. David Seaman stod i mål och att Tony Adams spela centerhalv och Ian Wright ? spela center. Och vad hette de berömda backarna. Dixon och.. och ? Och jag har som sagt 4 sportkanaler på mitt bredband som visar bl.a. fotboll. Matchen Tottenham- Chelsea i går var ju väldigt underhållande ! O två världscup segrar fick vi i vintersport, skidskytte o skidor. Men efter Kalla o Haag finns det "luckor" tycker jag. Båda var sjuka i helgen. O Björgen är omänsklig o Nordhugg "under isen" !

                     Och på dagens runda var det så bra sikt att Stjärnsunds slott syns borta i horisonten t.v. om holmen . Och i morgon blir det långfärd på isen ! På upplogade stråk ! Och nu tänker jag se Robin och Engelska Antikrundan på Play !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0