En slump eller ....


                 Barometern har jag ju visat innan och så lågt står den inte idag, betydligt mer  mot sol och det är det ju idag. Det märkliga var att när jag titta på min inne-och ute termometer i morse så visa den samma siffror, 21,3. Jaa, så varmt var det i sovrummet o så kallt var det ute ! Härlig motion i solskenet var det och att mula sig själv i ansiktet verkar vara effektivt mot frysskador.
                          I går såg jag på vetenskapens värld på SVT 2.  Där pratades om matematiska formler som väldigt viktiga i vetenskapens tjänst. Led ord är: ordning som blir kaos, fjärilseffekt , litet vingslag kan ge stor effekt på ordningen eller kaoset som betyder lika mycket ordning eller tvärsom. O enkelhet kan vara komplicerad o det komplicerade kan vara enkelt....  Nu går det runt i hjärnan på "guben". 
                       Men så här menar jag om man ser till vädret o metereologin t.ex. så skulle jag inte vara så kategorisk o "dömma ut jorden" . Vi ser ju att mycket kan ändra sig som inte metereologerna har väntat sig ! Ett litet "vingslag från en fjäril " kan förändra en del !? Hoppas att det blir i positiv riktning i såfall !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0