Från 10 minus till 0,6 plus !

Jaa, i går vid 23-tiden var det 10 grader kallt o stjärnklart, idag, nu 14.45, är det plus 0,6 grader ! Dock påstås det att kylan kommer tillbaks och även snöandet. För i fm var det ett rejält snöande o rykande med inslag av regn o blötsnö. Vi får se när det går under 0 igen. Det är svårt för metreologerna att pricka in prognoserna lokalt naturligtvis. Den norska som brukar ha ganska rätt visade inte något snöfall i fm t.ex.
                     Ja, idag fick motionen utföras inomhus, för en gångs skull så blåste det som attan ute !. Gående omväxlande med cykling på motionscykeln. Ungeför lika lång tid tog det som utegåendet. O sen styrketräning ochså. Allt till musik , idag med det rumänska "kultbandet" Fanfare Ciocarlia. Sen gick jag o handla på jouren i närheten. Ja, ja jag duscha o åt frukost innan !

          Igår var det ju lucia på SPF:S månadsmöte. Och efter kaffedrickning så underhöll undertecknad med sångarkompisar med några julvisor inför 50 medlemmar, ca. Det gick bra och blev uppskattat liksom luciatåget !
               I kväll är det hockey mellan Ryssland o Sverige och Kinas mat. Och i morgon blir det en runda och handling i annan butik och sen är det njuthelg igen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0