Från Frankenthal till Sigtuna..

                 Dom städerna är skrivna  på mina julkort som jag håller på att skriva några st varje dag. Och givetvis har jag varit i båda i något sammanhang.  Googla o se var dom ligger om ni inte vet det!
               Det här med julkort ja ! Jag har försökt ändra mitt beteende o skicka fler via datan men nä det blir inte så. När jag har skrivit färdigt så kommer jag upp i ca 30 + några i datan ! I år var det roligare o skriva korten beroeende på att jag skriver några få om dan. Mer eftertanke o tankar på dom jag skriver till!!
              Det blev en ny njuthelg med fin sport mm på tv:n. O Arsenal leder ligan o det gör väl Barcelona ochså ! Dock så har Man United en match mindre spelad ! O Morse löste mordgåtan ! På V-75 inget dock !

                       Så här såg det ut på rundan. -2 , mulet o lugnt. Såg massor med spår men inga djur. Dock berätta en av "gubarna" på hembyggdsgården att framför hans hus i närheten brukar 6-7 rådjur hålla till när det är ljust. Dom är säkert trygga där beroende på lodjur t.ex. O blåbärsriset t.ex. kommer dom åt ännu. Snön är lätt!
                    Ja, nu blir det 5 dagars motion ! O tiden går förbaskat fort ! Men det är inget o göra åt för det går inte o stoppa. Men hellre att den går fort än den går långsamt p.g.a. tråkighet o inget att hitta på eller filosofera om !!
                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0