Inget o klaga på, eller hur !?


                     Nä, jag tycker det är bättre att konstatera o tycka. I morse tog jag pulsen efter några minuter efter uppvaknandet. Den låg på 50 ! Sen efter besteg jag motioncykeln och cyklade snabbt, 35km/timmen ca, i 3 minuter. Kolla sen pulsen och den var uppe i 83. Gick omkring i lägenheten några minuter och mätte pulsen igen. Då var den nere i 6o ! Och nu efter motionsrunda och styrketräning o frukost är den nere i 50 !
                       Rundan ja ! Så småningom kom jag till hembyggdsgården som ser ut som nått sagolandskap för "tomtar o troll" Jaa, det är nästan så man kan fantisera fram en massa djur som går där, bl.a annat en renhjord
                       Här har jag kommit(för dom som känner till Askersund) till backen ner mot Hagagatan sen viker jag sv till höger, går hundra meter tills jag viker av till vänster och går till höger igen efter 50 m nedför en liten backe och sen är jag nere på strandpromenaden och går väster ut mot hamnen !
                      I hamnen har änderna och ankorna en liten bit öppet vatten med hjälp av upprörning av detta med vatten rinnande från en slang tyckte jag att jag såg.
                      Jaa, nu skall jag gå till stan handla lite och det är min tur att tippa Solvalla-dubbeln eller tvillingen. Det är kompisen Lars och mitt sätt att spara till den årliga resan till S-holm i slutet av maj. för det mesta går det ej ihop sig men vi brukar få ihop till hotellrummet för 4 dar iallafall. Och så pratar vi ju då varenda vecka i telefon då vi överlämnar tipset !
                                O ikväll visar dom ett avsnitt i tv 3 från 2002 av morden i Midsummer. Inte säkert jag har sett !?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0