Vad skönt det var !


                 Jaa, både julsftonsfirandet o dagens motionsrunda. På julafton fick jag en del samtal av nära o kära, åt julmat, drack julmust, knäckte nötter o åt dadlar  så jag "sprack" ! Men lite ? otur hade jag på min skrapfest av lotter. På en av lotterna, penninglott, var jag endast en siffra ifrån att vinna både tusen kronor o femtusen. På det ena numret som var för femtusen kronor hade jag 8379, vinstnumret 8380. På 1000 kr hade jag liknande otur ! Jag tar den här oturen som "antydningar" angående högre vinster !
               Jaa, rundan var bra idag ! Det tyckte hela min lekamen från hjärna till tå. det är bra med fin kondis när man ger sig på både bordets läckerheter o motionsrundan. Den här granen har jag flera vinterkort på. Ett från januari-februari 2006, ett från januari 2010 och detta från december 2010. Det har varit några bra vintrar sen jag flytta hit till Askersund. Är det vinter skall det vara vinter lika väl som varmt på sommaren ! Jag kallar inte en regnig vinter för vinter ! O mina anhöriga i Skåne o i Blekinge har kommit "undan med livet i behåll" men kunde inte förtaga resor som de skulle gjort !
                             I kväll blir det fortsatt "snaskande"( har mycket kvar) o Kommisarie Lewis på tv bl.a.

Kommentarer
Postat av: A-K Roth

God Jul, Jan! Och Gott Nytt År! Trevligt att läsa om dina förberedelser inför julen och att du har det skönt för dig själv, med Kalla då också förstås.



Här i Indianapolis har vi haft snö nog för barnbarnen att åka lite kälke. 12-åringen kom hem och sa att han hade ramlat av släden på en mus som var under snön och som tittade upp. Katten som adopterade oss för 2 1/2 år sen har blivit mycket lekfull på gamla dar (5-7 år enligt veterinärn), brukar krypa och lura på oss och hoppa fram och ge oss en klapp med tassen när vi springer förbi. När vi ser att hon är på det hömöret gör vi som hon vill och springer fram och tillbaka i strumplästen. Lite motion blir det i alla fall men jag borde göra som du och göra ordentliga rundor.



A-K

2010-12-25 @ 16:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0