Hä bara o gå på o "kröka rygg"!


              Ja visst! O skönt är det även ifall snön faller o det blåser. Snöstorm, stundtals men inte homogent! Glasögona åkte av o ner i fickan. Det här fotot tog jag i trappuppgången när jag kommit hem efter min långrunda. Ja visst jag tjatar ofta om "att kröka rygg"! Att kröka rygg efter sina omständigheter, efter sin förmåga. Jag anser att en del människor inte gör detta utan hellre gnäller o anklagar politiker o andra för sina misshälligheter.  O i sämre tider skylls det ännu mer på regeringar av olika slag om man t.ex levt över sina tillgångar.
                         I landet Grekland t.ex. där skulle all "bortskämda gnällspikar" bott. Där har föregående regeringar av olika politisk färg i populstisk anda lätt landet mot konkurs. Nu måste t.ex. löner i offentlig sektor sänkas m.fl. för folk svåra försämringar. I Sverige har vi ett budgetunderskott på 2 %, i Grekland 12 %  Kommentarer överflödiga!

Här skall jag precis gå över bron över riksväg 50. Längre bort finns ju Vretstorpsvägen och till höger om den Kvarnbacken. Där går jag förbi. Nu har det gjorts en gång och cykelväg i området vilket gör att jag bara behöver gena över Vretstorpsvägen och inte gå ett stycke på den som innan. Här tog det i med snöandet och när jag sen kom hem efter en halvtimme så snöade det mindre. Men än är det inte över. Tempen är ca - minus. Hittils kommit ca 1 dm snö!

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Hej Jan!

Hittade Din blogg, lika mycket snö i ASD som här(Åmmeberg)

Letade efter höftartros, har Du opererat Din höft?

MVH

Kerstin

2010-02-03 @ 16:29:29
URL: http://kailiyinyang.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0