Moder Jord är oberäknelig och bestämmer!


                   Jag satt och titta lite i mitt bildarkiv på bloggen! Så här såg det ut i tivedenskogarna i början av november 2006!  Enl. min dagbok här på bloggen så varade vintern i 3 dar! Jag flyttade till Askersund i  november 2005.  Under den tiden har Vättern lagt sig 3 ggr utanför Askersund. Förra året var det snö nån månad i januari. Det var ett par decimeter i hembyggdsparken bl.a.
                   Jag bad ju om en ordentlig vinter när jag gick i novemberrusket förra året! Jag blev bönhörd! Idag har jag bett om en fin vår och sommar. Vi får se om jag fortsatt har tumme med den som hörde denna bön! Nånting som har vilat ordentligt i vintern är ju träd o växter som inte blivit förvirrade av en vår-höstlik vinter!
                              Jag var ute o gick idag. Halvklart, lugnt o -18 c. Smorde in ansiktet med lite idominsalva innan jag gick ut. Funka bra, nema problema!
                          I morse, kl 6, vakna jag av väckarklockan. Tre Kronor skulle ju spela mot Finland. Dom vann med 3-0 i en match som dominerades. Men finnarna var nog lika smarta? som Tre Kronor var i OS i Turin 2006. För att det laget som vann här får möta Ryssland eller Canada i en ev. semifinal som jag förstod det. Men först måste Sverige slå (troligtvis) Slovakien i en kvartsfinal! Ni kom kanske ihåg att Sverige förlora en match i Turin som då gav dom en enklare väg. Bengt-Åke fick ju en väldans kritik för spelet i den matchen!
                      I kväll är det lagskidsprinten. Tyvärr är Emil Jönsson sjuk i öroninflammation och laget därmed försvagat. Men damerna har ett kanonlag, Kalla o Haag!!! O fristil är det den här gången!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0