Upp o ner. Tur att vi har skidlandslaget!


          Ja, då fick vi en åttonde medalj i herrarnas stafett. Alla tiders! Själv satt jag uppe i natt till vid 3-tiden, främst för att se ishockeyn. Först kom den ena chocken som jag såg på. Canadas utskåpning av Ryssland. Ingen spänning alls! Gick o la mig innan 3 perioden var slut! Fick liksom inget spänningsadrenalin. Men guldet i skidstafetten och förvissningen om att Tre Kronor skulle vinna över Slovakien. Tyckte att det var bra nog!!
                      Men när jag relativt utsövd hade ätit frukost och gick in här i datan för att se på resultaten fick jag nästa chock! TRE KRONOR HADE FÖRLORAT MOT SLOVAKIEN MED 3-4!!! En av godbitarna i OS försvann, matchen mot Canada i en förväntad semifinal. Efter vad jag förstår gjorde Tre Kronor ingen bra match. Mycket tråkigt och förvånande med det laget!! Jag tar inte till klyschor som i sport är allt möjligt eller dom gjorde sitt bästa. Jag säger dåligt gjort, Tre Kronor
                     I dag skall jag torsdagshandla. Vädret är mildare än på mycket länge, närmar sig noll i temp! Och troligtvis nån plussgrad i helgen men sen skulle det bli kallare nästa vecka igen enl. SMHI. Eftersom Askersundsområdet ligger nära Götaland så kan det nog bli både regn, snöblandat, underkylt o snö här! Det blir säket nått o gnälla om för gnällspikarna!!
                     I kväll blir det en del fin idrott i OS. Damernas skidstafett med ett försvagat svenskt lag! Damernas curlinglag spelar semi-final mot China( kul o titta på) och Damkronorna spelar bronsmatch mot Finland
                  Jaa,Sverige har gjort ett bra OS, men det här med hockeyn har jag svårt att smälta. O ochså att käcka Anna Haag blev sjuk!
Foto skidor.com/Bildbyrån

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0