Dimma, dimma och åter dimma!


Det här fotot av änderna har jag tagit för några år sen nere vid hamnen, vår eller sommar. Glömde att titta efter vilket datum kortet var taget. Jag går ju här förbi varenda dag men nu ser det ju helt annorlunda ut. Änderna har det nog inte så lätt. Dom vistas på andra sidan nedanför kyrkan och har lite vatten att simma i, som en liten damm i isen. Det är många änder + de 4 ankorna som håller till i den lilla öppningen. Dom kanske gemensamt hlälps åt att hålla en liten bit isfri?! 
                   Några foton blev det inte tagna idag vilket rubriken antyder. Och någon motion på isen blev det inte heller. Då får det vara sol eller bra sikt. Så det blev en runda via Kvarnbacken i stället. Den tog väl lite mer än en timme för att nu går jag inte genom hembyggdsparken. Det är lite för mycket snö att gå i. Men nån dag kan det ju vara bra att snöpulsa!
                   För övrigt är det ju inte så mycket sport på tv den här veckan förrän till helgen. Jag tror det är damernas slalom i dag dock. Får se om jag ser det. Nått som är roligt är ju att Anja Pärson kommit i form, åtminstone i  störtlopp o super-g. Journalisterna borde vid det här laget lärt sig att Anja skall man alldrig räkna bort. Jag undrar vilka tider OS går på i Vancouver, skall in och titta här på nätet
                         Jaa, just det! Min mellanson Bengt fyller år idag. Ja, jag har ringt till honom! Han blir...oj 44 år !
Nu är alla mina söner över 40 år, den yngste blir 41 i mars o den älste närmar sig 50. Ja du milde, snart är dom lika gamla som undertecknad! Det brukar jag säga till dom ochså vilket utlöser munterhet hos dom och omgivningen! 
                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0