"Halva livet räddat"!


                    Ja, så kan man uttrycka det! För idag hade ett av husens trottoar försetts med hinder för att ingen skulle gå där. Men på det här husets trottoar fanns det inga hinder. Så faran kvarstår! O folk går på trottoaren, det syns i snön för den är inte skottad!!

Fotot här är precis taget när jag återvänt till strandpromenaden efter motionen på isen. Det kommer upp lite mer vatten på isvägarna. Enl. mannen från kommunen så beror detta på att "djupfrysningen" av sjön inte blev så stor då det snöade på samma gång som det frös för då nån månad sen. Och även snön tynger vid sidorna av vägarna som är upplogade. Så han har ögonen på det och stänger av om läget försämras särskilt nu när det skall bli mer snö enl. metreologerna!
                         Tiden går så fort, var det nått mer. Joo, igår hade jag blodkorv till middag för första gången på länge! Mums fillibabba! Jag skall ha det idag ochså, blev över. En burk lingon får jag köpa nu när jag blivit sugen på rätten igen!! Nu hörde jag på vädret precis, sjörapporten! Blåst o snö. Det underliga är att min barometer har inte stått så högt på länge. Kraftigt lågtryck på gång men då borde ju barometern sjunka nu?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0