Isen igen!


Ja, det är alla tiders att gå på isen. Med rundan via hamnen o hemåt så blir det ungefär 1,5 timmes motion. Motionsveckan börjades i går då denna bild togs. Sen kör jag tills "mys o pys" dagen på torsdag. Det är den dan jag "vilar" med motionen förutom ochså lördan! I dag var det -0,7 c när jag gick ut på rundan och det duggregnade faktiskt! Sen sen gick det över till snö. Det måste ha varit väldigt halt på vägarna, åtminstone här i Askersunds trakten. När jag kom hem nu i eftermiddag efter ett styrelsemöte så var det -1,2 c ute.
                                 Inget på V75 i helgen. Det höll ju på att bli en väldigt låg utdelning men en högoddsare i lopp 6  fick ju upp utdelningen till några tusenlappar. En sån högoddsare har man ju aldrig med. Antagligen är det väl dom som har råd att ta med alla hästarna i ett sånt lopp som tar hem sjuan!?
                                 Vad jag gladde mig åt i helgen var de duktiga svenska skidlöparna och Andre Myhrer i slalom. O så skidskyttet förståss, dock inte herrarnas!
                             Egentligen skall jag ju inte föra nån politisk diskussion på den här bloggen. men nu tog jag ju upp det här med pensionerna som alla gnäller om! Signaturen Moutaineer svarade dock på mitt inlägg. Det tyckte jag var bra trots att vi inte har samma åsikter. Men jag hänvisar han eller henne till min Expressenblogg! Här blir ingen mer politik här. Blev ett litet snesteg "något över mitten". Numera tillhör jag nog en minoritet eftersom jag är nöjd med tillvaron!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0