Mys,pys o dis!


Det här kortet är taget från min balkong i förmiddags! Silverträd var ordet! O det är dimman o diset o den höga luftfuktigheten som gör att det ser ut så här. Väldigt vackert! I morse var det inte mer än -3,5 c. Så varmt har det inte varit på några veckor här i Askersund. Måtte det nu inte bli tö bara. Det är ingen fördel för bilister o fotgängare, särskilt om det pendlar kring noll.
                       Städa gör jag som sagt på torsdagarna o det känns bra. Jag är ingen pedant men för min trevnads skull så tycker jag om att ha rent o snyggt. Idag är det ju ochså veckohandel på Netto. Läste i Nerikes Allehanda att sen Netto kommit till stan så har omsättningen stigit t.ex. på ICA. Det skall alltid målas fan på väggen. Nu verkar det som Askersundarna handlar mer i stan än att åka o handla på köpcentrum o.s.v.
                     I kväll kommer ju Antikrundan tillbaks igen efter 1 års uppehåll med inspelningar. Det tycker jag är alla tiders, bra program!
                      Nu är vi världsbäst igen! Vad då på? Jo, trots de kritiserade skattesänkningarna så vill jag gratulera svenska folket till att ha ett land som åter har världens högsta skattetryck. Det läste jag om redan innan jul ! Jag bara undrar en sak hur det kommer att bli om det byts regering i år! Frågan är fri och undrar gör åtminstone jag som är "intresserad" av det mesta, även politik! Skåningarna t.ex. får jag väl gratulera? Där vill socialdemokraterna i Region Skåne höja skatten med 60 öre om de får makten! OBS! Detta är ett konstaterande, ingen illvillig valpropaganda. "Alla" vet min uppfattning i frågan! Jag tycker skatterna skall höjas ännu mera. Det är alltid kul att med råge vara "världsbäst", eller hur? OBS!! IRONI!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0