Tjaa, mys o pyssel var ordet!


Fotot är från gårdagen. Det visar bron som går över riksväg 50. Innan där viker jag och går via bron min långa runda som bl.a går förbi kvarnbacken. Foto är taget nära kyrkogården(den norra) som jag går igenom på den korta rundan!
                   Jaa, mys o pyssel. Vad har det inneburit. Tittat på skidor från Tour De Skie där vi fick en kanske oväntad segrare på herrarnas 10 km klassiskt, Daniel Richardsson. Glädjande. Första världscupsegern för honom! Även tittat på damernas 5 km klassiskt där svenskorna inte gjorde så dumt ifrån sig. 3 bland de 20 bästa trots frånvaro av de 4 bästa som är hemma o tränar istället liksom en del andra skidlöpare. Man vill nog inte bränna ut sig innnan OS om en dryg månad. Skilnad på upplägg! Ja, dom som är hemma o tränar i stället är ju Charlotte Kalla, Anna Haag, Lina Andersson och Anna Olsson!
                           Sen har jag pratat länge i telefonen med min kompis Rolf i Örebro och där efter med min son Bengt. Börjat tittat på helgens V75. Dragit ut loppprogram från datan som är mer upplysande än de vanliga ang. t.ex. skor eller inte. Nu går det ju inte o köra hästarna barfota runt om så man får kolla favoriterna noga! Sen har jag handlat på Netto. O nu sitter jag vid datan och har ingen aning om vad det är på tv i kväll.  Och temperaturen i kväll är -12,3 c. Och i morgon blir det motion igen! Lång runda tror jag!?                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0