Axevallatravet regna in, men inte resan...


                 Jaa, till min och svågern Erlands "förskräckelse" regna Stochampionatet på Axevalla in. Ett fruktansvärt regnande satte stopp för besöket. Alldrig hänt att vi fått avstå detta arrangemang under årens lopp som gick av stapeln igår. Men de pengar vi skulle spela för, några hundralappar, satsade vi via ATG i datan. Undertecknad fick igen inte riktigt häften  men en får inte bli rådlös eller brödlös när väderet blir för regnigt o kallt. O ute vill vi sitta o se loppen! Den eleganta damen på bilden är en av mina systrar och besöket hos henne o svåger utaför Hjo blev ju iallafall genomfört som vanligt!

O här sitter svågern o tittar i ett travprogram med katten Bosse i knät. Min syster intar för tillfället en väldigt avslappad o vilsam ställning. Och den överraskande ändringen av "vederleget" gjorde att temperaturen inte bara sjönk ute! Igår såg vi bl.a ochså en bra film från om 2 pojkar i Afganistan som hette Flyga Drake. Min "fighteranda" kom på topp när även perioden med Talibanernas välde i Afganistan för ca 10-12 år sen var med i filmen. Jag blir som "Rambo" när jag ser dessa.....

      Jag glömmer fort talibanerna och visar ett motiv från Vättern och en plats vid Vättern i närheten av Olshammar och rastplats. Fantastisk utsikt mot Vättern och den begynnande skärgården norrut mot Askersund. Svågern hämta mig och körde hem mig. Naturligtvis träffa jag min andra syster o svåger i Hjo som bjöd oss på mat i lördags!! Jag säger bara alla tiders o i morgon börjar cyklandet och blåbärsplockandet igen om vädret tillåter!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0