Det är klart att jag har den på mig...


                   Fattas bara! Jag hade tippat att Tyskland skulle spela mot Brasilien i en final men tyvärr spelas inte finalen mot Spanien i så fall, utan troligtvis mot Holland? Det av experterna utskällda Europa har nu 3 lag i semifinalen, Tyskland, Holland o Spanien! Vi i Europa har faktiskt andra lag som är duktiga förutom flopparna? England, Italien o Frankrike! Nu när Brasilien är borta så hade min önskefinal varit Tyskland o Spanien som sagt. Men på onsdag blir det ju en höjdare. Då får t.o.m. Miss Marple kliva undan för kvällen. För då går nämnda match. Det finns nåt som heter TV-Play, hä bra hä!
                     Nu är ju inte alla inte intresserade av sport o fotboll. En del  som tänker på användandet av tröjan tycker nog vilken "snuskpelle". Använder han bara denna t-shirt om dagarna! Till dessa "renhetens" vänner vill jag säga att jag använder inte tröjan på nätterna och jag tvättar den med omsorg varje kväll, så de så!!
                                Ja, som jag nämnt innan har jag köpt tröjan i Berlin 2006 då fotbolls-VM gick i just Tyskland!               Heja Deutschland! Och skulle Spanien i stället vinna VM så går det an för min del!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0