Det här med att byta sadel...


                Det skadar väl inte ibland vare sig man byter från gående till cykling när det gäller motionen eller göra en förändring i sitt liv, särskilt då innan man blir för gammal. Att känna för nånting man längtat efter att göra, svettas en aning och sätta ner foten. Det är mig det gäller, jag har ochså bara ett liv! Det gäller som sagt att våga. Och har man anhöriga,  en "klan" så finns dom där vare sig man bor i Korpilombolo eller Baku. Nä,som sagt att våga ändra sitt liv är att leva i nuet. O ha framtidstro o inte sitta o ångra sig varför man inte tog steget!!
                 Nu har jag Askersund -Snavlunda tur o retur som en runda i motionerandet. O blåbärsplockning på efetrmiddagen. Nu kommer dom som bara den och kart finns det ochså, kommer i omgångar!
                        Snavlunda Kyrka o by ja, trivsam plats nästan exakt mellan Askersund och Vretstorp.  Tjälvesta ängar och Snavlunda ängar går liksom ihop men det är bara Tjälvesta som är naturreservat!
                    Kyrkan är från 1767, liten o vacker tycker jag. Har funnits 2 stenkyrkor innan, varav den första redan byggdes på 1100-talet. katolska tiden. Jag skall gå in i kyrkan nästa gång om det går!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0