"Duktigfarfar" har nått halva målsättningen!


                 Åtminstone den målsättningen att fylla 2 frysfack med blåbär! Att kalla sig för duktig är för mig inte förmätet. Och alla är ju säkert duktiga på nått om man inser att man måste "kröka rygg"!  Efter Hjo-trippen så var det ochså skönt att även vara på hemmaplan igen. Och eftersom solen lyste så hoppa jag över motionsrundan med cykeln och for efter frukost ut till mitt favoritställe för blåbär. Nu var bären ännu större och ännu mer är det! Så jag plockade dubbelt så mycket som jag gjort nån annan dag. Jag hinner nog ut i morgon ochså innan regnet kommer enl. SMHI.
                      I kväll är det en x-tra V-75 omgång som jag skall se kl 19. Den går på Jägersro och i den ingår Hugo Åbergs Memorial med bl.a. Torvald Palema. Min yngste son Martin skall åka dit o titta. En resa på 10 mil får han göra! Jag själv har varit där många ggr. förr i tiden!
                     Jag har filmat en igelkott idag utanför porten. Den var framme o nosa på min sko och jag hann upp och filma den innan den försvann. Den lär ochså hålla till på andra sidan vid huset enl. grannar som stod o tiita på när jag filma. Nått för min "clip-hörna" på Youtube. Det behöver inte vara så j-la märkvärdiga o " sexiga" inslag om jag så uttrycker!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0