I väntan på Godot?!

Nä, i väntan på fotbollen! Men när jag väntar på nått spännande o roligt så kommer denna "ramsa" upp efter den svenska titeln på en pjäs av den berömde Samuel Beckett! Det är länge sen jag såg pjäsen på tv och om den var spännande eller rolig har jag inte något minne av! Troligtvis inte! Antagligen är det en djup "psykologiserande" pjäs över människors oro o brister????
              Rundan i Askersund med omnejd var skön i värmen och jag har mina tankningsstationer under vägen! En del människor mår dåligt av värmen! Dricker dom månne för lite vatten. Jag har åtminstone inga besvär och jag gick inte ut förrän vid 11-tiden! Ursäkta Jante!
                   Idag när jag gick genom skogspartierna hörde jag en del ljud. bara 10 m ifrån mig hörde jag en hackspett knacka i en trädstam. Varning, varning! tror ni att jag fick syn på den ? Nä! Sen avlöstes det ljudet av en skogsduvas "hoande", ja liknande. Sen när jag kom ner till strandpromenaden fick jag till min förtjusning syn på en doppinghona med 3 ungar. Även andhonor med ungar syntes! Var papporna befann har jag ingen aning om? Undrar om dom kommit lika långt som vi människor har i jämställdshetsfrågan i Sverige. Upp till kamp "feministfundamentalister" hos simfåglarna!!
              Om en timme börjar det, uppsnacket på TV 1 angående matchen Brasilien -Holland.Får se om jag får rätt i mitt tippande om vem som vinner denna matchen och hela VM! Och jag drar det inte en gång till! Skrev om det igår!                           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0