Idag bytte dom bil!


             Fiskmåsungarna tröttnade snabbt på gårdagens bil o flyttade till en ny bil. Anledningen var kanske färgen eller nått! Omväxling förnöjer! Och flyger gör dom ju men sjön har de tydligen inte hittat ännu!? Inte ett dugg rädda var dom heller trots att jag den här gången inte stod mer än 3-4 meter ifrån dom!
            Ja, det är bra att vara ödmjuk. För idag har jag ont i höger hälsena men inte p.g.a. av motionsrundan där jag bara gick. Idag när jag skulle svinga mig upp på cykeln och tog sats med just högerbenet o hoppa framåt med benet och svinga upp vänsterbenet över stång och sadel så fick jag ont. När jag flytta upp hit så fick jag sen på hösten ont i vänster hälsena, vilket gjorde att jag cykla mycket både på motionscykeln och den vanliga. Efter  2 månader ca. var jag av med smärtan och sen dess har jag inte haft ont i den. Så nu vet jag hur jag skall göra med den högra. Att ut o cykla mycket är inte helt fel, där emot på cykeln inne, jättetradigt. All right jag ändrar sättet att motionera. Sist gick det ju bra!
            Vädret är ju varmt o det trivs ju undertecknad med. Nu kan det om man skall tro prognoserna risk för att det blir oroligt i vädret då kalluft och varmluft kan stöta ihop över Sverige vilket kan ge åskväder, blåst o regn. Bara det inte åskar under fotbollsmatcherna i VM som kommer i helgen, matchen om 3 pris i morgon och finalen på söndag. På söndag har jag tänkt åka med fartyget Vettervik som går på sightseeing i den vackra skärgården. Barn-barnen Måns o Emil åkte med mig under deras besök för några år sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0