Invigningen av scenen i Garpa gruva.

Ja, innan har varit en invigning av Garpa gruva där bl.a. landshövdingen höll tal. Det är väl snart ett år sen o gällde handikappanpassningen. I går var det åter en invigning då av scenens som byggts. Och det var musik o tal inför en 80-90 besökare. Och min gode vän o kompis, eldsjälen i projektet, Torsten Nilshamre avtackades av kommunen för sin insats av vice orföranden, Siv Ahlstrand! Musik framfördes ochså av en skicklig duo, sångerskan Ingela Svensson o bl.a. klarinettisten o keyboardspelande Nils-Peter Vaggelyr. Undertecknad hjälpte Torsten med parkeringarna efter devisen" någon oårdning tolererar jag men inget kaos". och vänlig försökte jag vara och hälsade folket välkomna och delade ut en del broschyrer om Gruvan

         Det är svårt att få en överblicksbild av Bergakungens sal som jag hoppas kommer att bli benämningen på denna storslagna och vackra plats med en ackustik som lämpad för musik. Nils-Peter spelade på sin klarrinett utan förstärkare och mikrofon inpå. Gick alldeles utmärkt.
                Ja som sagt. Scenen är omgiven av bergväggar och himlen är dess tak. 150 personer får man nog in och nu får vi se om kommunen kan anordna musik o uppträdande i gruvan. Kan bli en succe om arbete på detta nedlägges. Barnteater, teater, ungdomsband o liknande. Med som mest 150? betalande så går det ju inte o hyra in "Lady Gaga" t.ex. Ja, Torsten insats och jobb med detta projekt får inte "slarvas bort"

             Här får Torsten en välförtjänt blombuketta av Siv Ahlstrand.

                Och här har vi publiken.
               Och vill ni höra och se musikerna  så kan ni gå in på Youtube via Garpa gruva som sökord eller Jan farfar. Då för ni ochså lyssna på en duett och se en dans med nämnde "galenpanna" och levnadsglade man!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0