Man blir lite "småkär" i Snavlunda By och....


        ........I dom fina omgivningarna. Som jag nämnt innan så har området få motsvarigheter i Sverige och jag själv har ju beskådat detta i besök på Tjälvesta -och även Snavlunda ängar. Människor har ochså bott i detta område ända sen stenåldern och den blev tidigt uppodlad av våra förfäder men på 1900-talet växte området igen i och med att slåtter och betesdrift upphörde. Men nu är det väl som i gamla tider!
                   Det här är en rolig runda att ta på cykeln och går att förena med en runda på ängarna. Då skall jag ha matsäck med mig! Och min favoritstubbe är det inte långt till härifrån.
                   Och nu används några timmar på e.m. till blåbärsplockning. Till det stället är det bara 4 -5 minuters cykelväg!
                  för övrigt blev det en del regn i går här i Askersund men ingen åska över oss. Ett område med åska gick alldeles öster om oss såg jag på datan. Och svågern fick in en frirunda på V-75.
                 På kvällarna, fredag o lördag, har jag sett på kommisarie Morse i TV. Repriser naturligtvis. Men alla har jag inte sett eller kommer ihåg. Jag såg att det blir , förutom Morden i Midsummer på torsdag, även avsnitt med Agathas Christies Miss Marple både på tisdag o onsdag på 2 olika kanaler. Rena "julafton".
                   I morgon forsätter dagens koncept o nästan hela veckan med nya foton från Snavlunda med omgivningar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0