Så lunka vi så småningom....

Så sjöng ju Bellman på 1700-talet. Idag körde undertecknad ännu hårdare med den tvättade Deutschland-tröjan. Och vad jag gjorde kan nog beskrivas och sjungas med,  nu springa vi så småningom! Jag tror inte jag har sprungit så mycket på rundan sen jag kom hit. Det  är bara o konstatera att framtidstro, jävlar annamma o envishet kommer man långt med oavsett ålder. Givetvis så skall man va ödmjuk i sammanhanget o ha fötterna på jorden o armarna mot himlen som mitt alldeles eget? valspråk lyder. Och damen som är kring 80 och har cancer och som jag möter ibland när hon går med sin rullator kan nämnas i sammanhanget!!!
                   Har nu lagt ut det första videoklippet från min runda på youtube. Jag numrerar dom nu från 1 o.s.v. o "signaturen" är JAN farfar. Jag kanske inte får ut dom som jag skall men ett klipp har setts av 50.
                  I kväll smäller det! Tyskland mot Spanien i VM-fotbollen. Ooo , jag känner redan spänning o entusiasm! Also, ich hoffe dass Deutschland gevinnen kan!!!  Och nu skall jag ut o sola o handla. Wiederhören!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0