Snavlunda, getingstick o blåbär....


          O cykeln var med hela tiden! Det börja med att jag cykla till Snavlunda igen. Kom fram till byn därifrån jag tog följande foto mot Tjälvesta ängar och Kyrksjön. Jag tror även att min favorit stubbe står nånstans innan andra skogsområdet där man anar en öppning. Där är det en stor äng men det syns inte på fotot. Gäller på andra sidan sjön förståss. Runt Kyrksjön kan man gå med början längre ner till höger vid sjön där det ligger några boningshus. Och en grusväg går ner dit.
         Jag stannade till och lättade på trycket inte långt från Snavlunda när jag cykla hem. Plötsligt blev jag överfallen av en geting som stack mig rätt på nästippen. Oj vad det bultade i hela näsan. Men när jag kom hem var den bara lite röd. Getingar behåller för det mesta gadden som väl är! Jag trodde faktiskt att näsan skulle svullna lite mer. Kunde ju blivit ett clownfoto!!
         Sen blev det ju frukost hemma vid 11-tiden och en halvtimme senare cykla jag iväg och plockade blåbär. En herre kom förbi på cykel och sa" är dom mogna nu?". Ja, sa jag o stora är en del o dom mognar i omgångar. Och en dam kom förbi som ochså hade plockat. Hon tyckte ochså att det blir många och stora i år liksom förra året Ja, nog skall jag få ihop till ett helt år igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0